Wilt u vrijblijvend advies? Bel dan direct: 020- 6 402 401
Galerijvloer vervangen

Heeft u last van een gladde galerij of balkonvloer? Blijven er plassen water op de vloer staan? Is de afwerklaag aan vervanging toe? Wilt u een andere top- of afwerklaag aanbrengen op vloeren? Als u een van deze vragen met ja heeft beantwoord, gebruik dan het het contactformulier om eens geheel vrijblijvend met een van onze specialisten van gedachten te wisselen.

Balkon-renovatie.nl kan onder andere de volgende systemen aanbrengen:

SIKA Sneldrogend systeem

Door het toepassen van sneldrogende systemen is het in de meeste gevallen niet nodig om een tijdelijke loopvoorziening aan te brengen. Hierdoor kunnen de werkzaamheden sneller en goedkoper uitgevoerd worden en is er minder overlast voor de bewoners. Sneldrogende systemen kunnen alleen aangebracht worden op vloeren waarvan de ondergrond (dekvloer) nog vast ligt en waarbij de oude laag middels het (mechanisch) schuren verwijderd kan worden. Ook kan een sneldrogend systeem worden toegepast of onafgewerkte betonvloeren.

BASF Mastertop vloersystemen

BASF kent een aantal balkonsystemen. De keuze van het juiste systeem is afhankelijk van de ondergrond waarop het systeem aangebracht dient te worden.

Antislip

Een gladde galerijvloer kan voorzien worden van een antislip bedekking in diverse kleuren. Hierdoor zullen plassen minder zichtbaar zijn en is het veiliger om te belopen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier om de kleurenkaart te zien.

Dekvloer

In alle gevallen dat de huidige vloer is voorzien van tegels en/of los ligt, zal deze vervangen moeten worden voor een vloer die weer vast ligt.

De keuze voor het juiste materiaal wordt bepaald door de wensen van de opdrachtgever en de ondergrond. De specialisten van BETONmonteur kunnen u hierover nader informeren.

Neem contact op


Balustrade verhoging - Toepasbaar op bijna ieder type hekwerk.